Over Ons
Over Ons

"how it all began"

Over Ons

Marouane Bellali

Over ons:

Wie ben ik?
Mijn naam is Marouane, ik ben 23 jaar, geboren en getogen in Amsterdam en woon er nog steeds! Ik promoot gezond leven dagelijks in mijn omgeving en sta achter het feit dat de gemiddelde persoon niet bewust/gezond (genoeg) leeft. Dit kan vele gezondheidsrisico’s met zich meebrengen en ook ik ben hier op de harde manier achtergekomen. Ik vind dat het ongezond leven vooral voortkomt uit onwetendheid en opvoeding maar ook dat het nooit te laat is om hier verandering in te brengen!

faq

Heeft u een vraag?

Nadat ik mijzelf had gevonden in de fitness & health wereld merkte ik dat het bij lang niet iedereen even makkelijk ging, zowel binnen als buiten de sportschool. Ik ben toen meteen begonnen met mijn eerste fitnessopleiding NLActief Fitnesstrainer A, om te leren hoe ik op een veilige en gezonde manier iemand kan helpen bij het behalen van zijn doelstellingen binnen de fitness.

Ik vind het heerlijk om te zien dat iemand zich tijdens het proces steeds fitter voelt en beter in zijn/haar vel komt te zitten. Iemand’s zelfvertrouwen omhoog zien gaan door enigszins mijn hulp is het beste gevoel wat ik eraan kan overhouden.

Ik ben van jongs af aan altijd sportief geweest, zo heb ik allerlei sporten beoefend als voetbal, kickboks en zwemmen. Door het drukke middelbare schoolleven heb ik alle sporten laten zitten en is mijn sportieve kant ingezakt. Toen ik in aanraking kwam met fitness een paar jaar geleden heb ik mijn passie voor sport teruggevonden en ben ik hiermee verdergegaan.

Ik ben zelf geboren met een schildklierafwijking en heb hier tot een paar jaar geleden altijd last van gehad. Zo heb ik een periode gehad van ondergewicht én een periode van overgewicht. Het is voor mij heel lastig geweest om af te vallen toen ik te dik was en ook heel lastig geweest om aan te komen toen ik te dun was. Ik heb mij voorgenomen het er niet bij te laten en buiten dit tóch een weg te vinden naar de beste versie van mijzelf!

Is uw vraag nog niet beantwoord?