Over Ons
Over Ons

"how it all began"

Over Ons

Marouane Bellali

Over mij:

Wie ben ik?
Mijn naam is Marouane, ik ben 25 jaar oud en ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik promoot gezond leven regelmatig in mijn omgeving omdat ik vind dat er niet genoeg mensen in Nederland bewust/gezond (genoeg) leven. Dit kan vele gezondheidsrisico’s met zich meebrengen en ook ik ben hier op de harde manier achtergekomen. Ik vind dat het ongezond leven vooral voortkomt uit onwetendheid maar ik weet ook dat het nooit te laat is om daar verandering in te brengen!

faq

Heeft u een vraag?

Nadat ik mijzelf bekend had gemaakt in de wereld van sport en gezondheid, merkte ik op dat het niet bij iedereen even makkelijk gaat bewust met zijn of haar gezondheid om te gaan. Ik ben toen meteen begonnen met mijn eerste fitnessopleiding NLActief Fitnesstrainer A, om te leren hoe ik op een veilige en gezonde manier iemand kan helpen bij het verbeteren van zijn of haar fysieke en mentale gezondheid.

Ik haal voldoening uit het feit iemand steeds fitter en gezonder te zien worden en daar een aandeel in te hebben. Iemand zijn of haar zelfvertrouwen omhoog zien gaan door mijn hulp is het beste gevoel wat ik eraan kan overhouden.

Ik ben sinds mijn jeugd altijd sportief geweest, zo heb ik sporten beoefend bij verenigingen als voetbal, kickboks en zwemmen. Door het drukke middelbare schoolleven had ik alle sporten tijdelijk opgegeven en was zo mijn sportieve kant onbedoeld ingezakt. Toen ik in aanraking kwam met fitness een paar jaar geleden heb ik mijn passie voor sport teruggevonden en ben ik hiermee verdergegaan.

Ik ben zelf geboren met een schildklierafwijking en heb hier tot een paar jaar geleden altijd last van gehad. Zo heb ik een periode gehad van ondergewicht én een periode van overgewicht. Het is voor mij heel lastig geweest om af te vallen toen ik te dik was en ook heel lastig geweest om aan te komen toen ik te dun was. Ik heb mij voorgenomen het er niet bij te laten en buiten dit tóch een weg te vinden naar de beste versie van mijzelf!

Is uw vraag nog niet beantwoord?